Wednesday, October 24, 2007

!@#$%&^*

kwek..kwekk.. kwekk.. kwekk..!!


" Agus.. MC hospital tu ada lg tak? aku nak arr.. - SMS from She


" Msg td dr Acap.. - SMS from She


" Ko watpe kat Nisa :@ .. - SMS from Suki


tepon aku berbunyi menandakan aku terime sms.. ade 3 sms aku dpt pagi nie.. sume dr no yg aku kenali..


sms she jerk aku bls..

" NNt aku tyn membe aku, bola punye pasal la nie..


Sukinye sms aku xmo bls sb aku cadang nak tyn die kat YM.. camne lak die leh tau? tyn pasal Nisa lak tu.. mesti ade apa2 nie.. tula solan2 yg bermain dlm pikiran aku masa aku oTW ke opis td.. dlm renyai2 aku kene ujan nek moto.. sempat juga aku termenung ..


setelah selesai keje aku pagi nie.. baru la sempat aku berYM ngan suki.. tyn mende yg die tau.. rupenye Nisa [tunang aku] dh cite sume ttg masalah kami smlm pada suki.. lengkap.


marah juge aku sb hal kami pon sampai org len bole tau.. aku xske.. aku xske kalo hal kami sampai ke pengetahuan org len.. tp bile pk2 balik bagus gak.. suki dpat sejukkan sket ati die.. kalo aku taunye nak mara die jerk :|


kat cni aku xtau aku ke yg salah? atau die ke yg salah? atau same2 bersalah?? atau suki ke yg bersalah?? :-ss

aku nak tyn korang sume para pembaca blog aku.. salah ke aku BERKAWAN?? tinggal berapa bulan jerk lg tuk aku spend time ngan membe2 aku.. pasni mungkin dh payah cket.. tp itu pon susah utk die pahami..


utk pengetahuan die..

aku sangat! sangat!! sangat!!!
SAYANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGkan die..!!!!


13 comments:

mochitsuki said...

adui..
aku lak yg salah..
namo da amek tahu..
penat..
waaa..

PenyeT said...

suki hehehe..

cian ko :))

^dada^ said...

amboi....sementik nye agus...nk terjatuh cinte lak i... muahahahhaa

cikiN-cHEm said...
This comment has been removed by a blog administrator.
PenyeT said...
This comment has been removed by the author.
cikiN-cHEm said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mochitsuki said...

asal byk kena delete ni..
x ptt ni..

cikiN-cHEm said...

ade komen yg akn mengecilkn ati :-s ..

mochitsuki said...

ye ke shem..
adess...

Damya Hanna~ said...

takpe... stiap dugaan ada cerita disebaliknya. kate org dugaan dpt mengeratkan perhubungan. ecehhh :p

PenyeT said...

thankz.. all pada yg bg komen :X

wana said...

hehe tumpang lalu..

排骨酥May said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Semua Tentang Kita

About Me

Followers

Bual-bual