Wednesday, December 5, 2007

Kejutan dr Nite!!

kwekkk!! kwekk!! kwekk!! kwekkk!!


satu sms masok..


ku buke..


erkk.. tetibe lak rajin dak sabah ni sms aku.. td baru sat tepon aku..pe ntah yg die nak.. bisik atiku.


" Kepda Kluarge Tcinte.. apabila mbaca sms ini diharapkn byk2 bersaba & btenang kerana die tlh meninggalkan kite pd 4 dec 07 jam 5am td. Diharapkn dpt memperbanyakan doa ( IZWAN ED )agar die dirahmati ALLAH atas permergian die meninggalkn bumi tercinte dr saat ini.


[ terkejut aku! Cuak pon ade.. sedeh!! ]





... utk menjadi angkasawan ke 2 mwakili M'sia ke ISS selepas syeikh MUszafar TAHNIAH!! hahaha..


ampes tul dak NITE nie buat aku terkejut jerk.. leh lak dia main2.. betullaa dak ni nak kene SUTAK ngan aku [-( tp bile baca nak tergelak pon ade :))


... aku tinggalkan sms tu.. sambong blk keje aku.. selang 5 minit pastu aku terime cal..


aku View.. name TOPAN.. pe lak mamat ni nak bisik ati aku.


" Hello Gus.. ko dapat sms tak? tul ke wan ed meninggal?? aku macam xpercaya jerk jer die dh meninggal.. [ nada sore topan mase tu mmg sebak.. macam sedeh sgt ]


ayOOOKK! sume nite nyer keje la nie.. topan sampai cal aku mati2 die ingat wan ed betul2 meninggal.. ampes tul NIte!


" PAN.. elek.. ko cube view sms ko betul2.. ko dh tekan abis lom.. [ aku cube terangkn kat topan yg sms tu hanya bahan joke nite semata2.. ]


TOPAN bengang tul die tertipu :)):)) tp seyes die mmg sedeh die igt betul2.. kalo aku pon aku mmg sedeh la.. sb WAN mmg kawan kami.. kami mmg close.. wan mmg baik xpenah amik ati.. w/apa pon yg kami wat.. aku dh anggap sume kawan2 aku cam darah daging aku sendri.. aku sayangkan wan.. kami sume sayangkan wan juge :(


ok tutup cite tu.


aku sambong wat keje... sambil men YM petangnyer..


Buzz!!


MAMATOS lak YM aku..
mamat cerita kat aku yg die pon terkene cam TOPAN terkene.. die sangkakan yg WAN betul2 meninggal.. abis sume diteleponnyer.. mamat kate, die tepon YOLz nak kepastian.. then die tepon wan ed.. cian mamat kene main ngan nite :))


Nite ko mmg jahat.. nakal.. sume org ko kenekan.. kesian kat wan la doL.. ko mcm mendoakan pemergian die jerk [-(


ok bab nie pon abis gak!


ok pas je waktu keje.. aku ngan xtvt biasa layan pimpong dlu sblm blk..


tup.. tup.. dpt cal..


erkk!! dak SABAH nie cal aku aku lg.. pe lagi yg die nak nie :)) kacau je aku nak men pimpong..


lame gak aku borak ngan die.. ketawa mengilai2 satu opis dgr.. ada je bahan nak cite.. sume cite menjurus pada sms td.. byk tul die kenekan org.. pastu ada gak die cite pasal URAT MADU : [ opp!! tu utk pasangan yg baru n nak kawin jerk leh tau erk :)) ]

tp yg pasti Yolz dh tempah satu dr saba... nite citer =))=))


byk la aku bercerita ngan die.. tyn die bile nak blk cini lame xlepak2 ngan die.. die kate dlm 2 minggu lg die blk cni.. die dpt cuti seminggu .. canteKK arr tu >:) >:) die je pasangan bujang aku skrg.. nak arap acap dh susah skrg =))muahahaha..


ok dh abis cite nITE..


mlm nye.. cam biasa aku lepak snuker .. jumper kawan2 setan aku.. tp bukan ngan dak2 VF ler.. sume mcm2 kategeri.. ade mat despact.. mat mekanik.. mamat JPJ.. pak polisi.. sume ada.. sume kaki snuker.. lepak ngan dorang nie bukannyer lepak kosong je.. selain main.. leh jadi Kabel :)) mcm2 dorang leh tolong. ikut kepentingan menmasing muahahaha..


sedang asik aku menjolok.. tetibe ade org tepok aku dr blakang.. macam aku kenal..


ehH NiTe!!!

ampes tul ko!!

ari nie [ smlm ] byk tul die wat kejutan kat aku.. tipu org jerk keje nyer.. mati2 aku igt die kat sabah lg.. rupenyer die dh ade cni :)):)) die kate die dh sampai ari senin.. acap yg amik :)) sonok tul aku dpt jumpe die.. yelaaa lame tau aku xjumpe die :))

nite!! Nite!!

jgn wat gini lagi weii.. leh kene hat etek membe ko nie kang :)):))
aku lepak ngan die smlm kat batu2 [ port bolton ] dekat jam 12 baru la aku blk..muahahahaha


nie minggu nie die tyn aku free tak.. ade la tu pojek nyer nak ajak aku tu :)):))


kla... end.







16 comments:

NAAK's said...

1st - lerr ko ni xtau ke NIte cuti n ade kat KL ?? bwawawa.. aku tau lame da :-" ..acap yg g amek dia kat airport.. she bgtau kate nk seprise.. she xtau aku dah tau lame dr molly :))

2nd - aku rse mgu ni nite nk banje koke kot \:D/ ... yayyyyyy jgn lpe ajak aku ek :x

3rd - msg tu 1st aku dpt dr mol.. dia yg msg bgtau dia tadek.. mse 1st bce .. aku dah tau ni mesti nk wat lawak.. lawak mol xmenjd =)).. then aku smbg wat kije.. nite lak msg.. yg sme ..cume kali ni aku tgok nme wan ed lak .. adoila dernag ni.. xdek kije ker.. aku xlyn .. terus ltk hp tepi ..

ptg sket.. tetibe dpt call.. no xkenal.. aku angkat n jwb..

"helo.. shem.. ni wife pyan.. nk tnye btol ke wan ed da tadek :( "

adessss... wawa si wife pyan pon kena .. kasihan tol..da la ppn tu pegnant.. sbe bek xpengsan..

then aku explen kat wawa .. xdek pape.. tu saje nite main² ..

teruk tol!!!

PenyeT said...

1 .. seyes aku xtau.. dh korang xbitau . camne la aku nak tau :((

2.. yer ke? best nyer lame tak koke reramai kan :X

3.. kire ramailaa yg kene nie.. ampes tul nite :))

wana said...

:)) jahatnye nite...waned jd mangsa dia...klu waned mati btl2 br tau [-(

NAAK's said...

1- aku nk bia korg seprise :p

2- aku agak je :p .. =))

3- ramai kecuali aku :-"

mochitsuki said...

erm.. just baca jek..
xtau nak komen ape.. :D

mochitsuki said...

tapi.. cha sgt switt..
berambut cantu..
nampak cam len.. jek

^dada^ said...

hampes...aku pon dpt..tp dr molly.. tp dh agak...tipu..
sbb meset tu dr molly sndirik.. hahahaha =))tp..debar2 gak jantung...

agus...rindu la pic tu...1st time kite jmp..kan... :X siyesss...rindu sgt2... :(

wana said...

mase ni cha macho kan =))

NAAK's said...

macho =)) dol je waNA ni b-(

PenyeT said...

korang igt lagi tak tajuk die pic tu aku letak kat vf..

4 Jejaka :)):))

ramai org ingat icha laki time nie :))


ye la icha... best kan time nie.. pes time jumpe icha :X

.::WaNiE::. said...

nite nite 8-> dr dulu smpai skrg xabis2 8->

^dada^ said...

ye la agus... 4 jejake...hahahha =))

NAAK's said...

dlu jejaka.. sakng dah ayu siotttt... klh Wana n wAnie :x

.::WaNiE::. said...

ko pun kalah kan shem :)) dr dulu smpai skrg ko nih macho je [-( xpenah ayu:))

NAAK's said...

aku macho ker??? =))

ade a ayu b-( aku pakai kebaya xkn nmpk macho .. ape kessssss !!!

.::WaNiE::. said...

ko pakai ape pun aku nmpk macho :">

Semua Tentang Kita

About Me

Followers

Bual-bual