Wednesday, July 2, 2008

:: SAHABAT ::

askum kengkawan..
terlebe dahulu sy ingin memohon maaf
andainya sepanjang persahabatan kite
saya ada menyakiti perasaan kalian.

esok..

last day sy kat KL ni
sb saya akan berhijrah semula ke
K.kinabalu, sabah
utk mengikuti suami saya yg berpindah
ke sane.
Insyaallah kite akan berjumpe lagi..

kumsalam..
tiada kesalahan yang arus aku maafkan
kamu xpernah buat salah pada aku
kalo aku mungkin hehee
aku doakan kamu selamat sampai
dan bertemu kebahgiaan kamu di sane
kirim salam pada abu yer..
jaga zahin elok..
aku gumbire menjadi sebahgian dr Sahabatmu
KAWAN SAMPAI MATI~!!

Thanx agus..terharu aku.. :(
salam buat nisa.. Nite!

-----------------------------------------------------------------------------------

mlm td..
itulah sms terakhir yg aku terime
daripada YUSLENY aka VANDERVIJCK
mengimbau kembali kenangan lalu
bagaimana aku mengenali beliau
ahhh.. sungguh lucu
untuk dikenang..

masa itu taun 2003..

ade seseorang rakan kerja aku mengenali beliau
melalui vf
masa itu die adalah antara yg paling menarik di vf
masih lg single
[ kembang la tu ]
sungguh gumbire die jika berborak ngan yus
melalui YM atau telipon
riak wajahnye menunjukkan kepuasan..
aku tau membe aku ni mmg sudah tangkap syok ngan yus

dlm diam
aku ambil nickname YM yus
aku kaco die juge
sb aku jeles tgk membe aku gumbire..
saje aku nak jeles2kan membe aku plak hak hak..
salu die tunjuk2 kat aku
aku kenalkan diri yg aku membe si polan
yus terkejut..
dan bermule dr situ la kami saling kenal hehee..
klaka la..

melalui yM dedulo..

aku selalu main teka teki ngan die ..
mmg sonok berkawan ngan die ..
die ni jenis hepi dan senang berkawan
dr situ aku kenal adiknye shanty..
ezal sepupunye..
KJ bini ezal..
abu skrg dh jd laki die..

dr mane asal namenye leny_abadi

tukar ke VANDERVIJCk itu juge aku tau sejarahnye
hak hak..

first time jumpe

meeting bersame budak2 vf lain
utk menjayakan gath ke 5 vf di penang
aku amat malu.. diam saje..
xde pon tego yus..
cume hye hye dr jauh jerk :">

kali kedua kami bertemu

di bolton bulan puasa..
barula ade rasa mesra.. sudah xmalu..
kalo kalian nak tau..
aku mmg seorg pemalu.. cume kalian saje x mengerti hak hak
dr situ aku mengenali tawil..
4 org masa tu..
abu n YUS [ baru2 jerk kapel masa ni :-" ]
tawil n shanty lalalala :-"

ahhh..!!

sungguh pantas masa berlalu
skrg yus sudah pon mempunyai anak
ZAHIN
mmg comel !!
w/pon begitu persahabatan kami masih lg utuh seperti dulu
aku amat berterima kasih pada VF kerana
menemukan aku seorang sahabat yg baik seperti ini


skrg die sudah mau pergi mengikuti suaminye

aku doakan kamu selamat sampai
dan menemui kebahgiaan di sane
jgn lupain kami di sini ye.


KAWAN SAMPAI MATI~!!


11 comments:

Aku Perlu Jiwa said...
This comment has been removed by the author.
Aku Perlu Jiwa said...

haihh..

sayu jek

bila dia kat sini tetap je ingat tapi jarang rindu sbb tau dia ada.

lepas ne mesti rindu gile-gile punye.....huwaaaa........

yus
antara sahabatku yang paling manis
paling baik
paling memahami
aku hanya mampu doakan kebahagiaan dia
bila dis tade ne mst aku jadi sepi
haihhh...

yus
jangan lupakan aku okeh

agus slalu buli aku..huhuee...

Oyin said...

moga Yus bahgia disane ;))


p/s: Agus pemalu ker???????????????
*gelak guling2*

PenyeT said...

kambeng.. ne de aku buli ko.. ko yg salu buli aku [-(

rindukan yus kan kambengz :(


OYIN.. xcaye lak aku ckp [-(

Daddy & Mummy said...

siyes.. aku nanges.. tp disbbkan aku kat umah uncle aku, terpaksa kaber beb.. thanx agus, molly & oyin.. aku pasti akan rindukan kawan2 aku di sana.. :(

tawil said...

lalala...si suga ni.. :)) terharu aku baca blog ko.. :X siap cite time kita kenal lagi...mstu agus ni kurus...menten rempit...:))

PenyeT said...

yus.. kesat air mata mu itu..
kami dicni juga merinduimu.. sungguh..!!


tawill.. terharu erk.. huhuhu
tula pestime kite kenal kan.. zaman rempit :))

elina @ eL said...

erm...


syahdu nye bc ..:(


p/s-betul ke ni agus yg taip nie..:))

elina @ eL said...

erm...


syahdu nye bc ..:(


p/s-betul ke ni agus yg taip nie..:))

cinta said...

Erk???
Kenapa baru skang Chenta dpt baca semua ni erk???
Siap ada gosip panas ni???
Haha~

Well, Kawan Sampai Mati...
ARAIMAITIIII!!!!

排骨酥May said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Semua Tentang Kita

About Me

Followers

Bual-bual