Thursday, August 14, 2008

~ TAG ohh TAG ~

haiseyyy.. malasnye aku!!
kalo jumpe intan PAN nnt tunggu.. kenela ngan aku
leh lak men TAG TAG ngan aku..
dah tau aku malas update goblog lagi mau tag..huh!

oleh kerana aku dh terkene
terpaksela aku layan kan jer..
kang org kate aku xbertanggungjawab plak kan..
tak rajin kan.. macam2 tak ler..

antara solan2 dak tadika yg berIQ rendah di bawah paras 0.5 nye adelah :

1. 1st time naik kapal Terbang

errrmm.. biler yerk..jab mau pK..
ahaaa.. time aku pegi mekah masa omo 10 tau dlu.. :">
best Oooo sane.. xcaye pegila :P

2. 1st time beranak
ntahlaa.. xtaula bile la perut aku mau beranak ni..
pelik aku.. heran.. 3 bulan dr dlu.. xmenetas menetas lagi.. :'(

3. 1st time gi oversea
kan dah bitau td.. xkan aku nak ulang blk?!! b-(
dodolnye INTAN.. aku ke mekah ler..!!

4. 1st time duduk jauh drp family
solan ni pon aku menci gak
kan ke aku dh jawab.. masa omo sepuluh taun tu..ampes tul lg mau tyn x( x(
angry ni! angry!!

5. 1st time keje
keje? sibbek la solan ni..xde kene mengena ngan solan sblm ni
kalo x, aku pegi putrajaye skrg..rogol ko terus PAn [-(
eceli.. cewahh bahasa 0rg putih lak =))=))
aku mane penah keje lagi.. aku dok chatting ari2.. ni kire keje ke :))

6. 1st time rasa gemuk
solan ni aku paling benci.. weii tuka solan lain..
Next!!

7. 1st time bercinta
ermm.. malu lak nak jawab :">
ade lak tyn solan personal camni.. :">
pestime bercinte masa aku keje kilang.. hak hak..
aku sukekan budak yg ngaji kat umah nenek aku :)) :))
tp die sekolah lg xabis lg..
berapa bulan erk aku kapel.. sat aku ingat..
ermm.. ada 2 bulan jerk kot muahahahaha..

8. 1st time rasa diri cantik
ohh ni cite lame..
masa tu aku baru omo 10 bulan.. aku rasa aku kiuT giler time tu..
makin lame.. makin lame.. aku bertambah buruk aku rasa.. kecewa aku..
tp yg aku pelik napa la bini aku ske kat org buruk ni..
apa yg die pandang sbenarnyer..?? haa jawab ..aku tag korang blk muaahaha

9. 1st time masuk cinema
cinema?!
leh korang elebret tak maksud cinema tu?
dh tau aku xpaham bahasa english lagi mau tyn solan english b-(
eeeee.... geram!!


10. 1st time admitted in hospital
erm.. apa la solan ni tyn aku..
aku mane keje kat spital.. aku keje kat UIAM, gombak ler..!
<---- admitted dak ni igt keje.. die xpaham tp buat2 paham..:P

muahaha.. dah setel.. selamat menggelakkan diri anda !


solan korang xbest la..
meh aku yg bagi solan..mau?!
xkire kalo xmau aku pakse korang juge.. buwekkk!

1. Penah xterberak dlm seluar masa skolah rendah ? jika pernah ceritekan detail.
PENAH.

2. Kecil2 dahulu sapa yg anda paling takut??!
PAK MISAI.

3. Kemalangan. penah anda kemalangan yg terok? detailkan jika pernah.
PENAH

4. Pernah ditangkap JAIS atau jabatan2 agama?!
PENAH

5. Pernah di sengat, dipatuk, dimakan, digigit oleh binatang berbisa?
PENAh

6. Pernah bercerai selepas berkahwin?
BELUM LAGI

7. Apakah masalah anda tike ini yg sungguh mengusutkan kepala?
NNT AKAN DICERITEKAN

8. Siapakah Teman rapat [bukan pakwe tau] anda tika ini sorang saje? sebutkan dan dgn sebab.
NNT AKAN DICERITEKAN

9. Pendapat anda ttg VF skrg?
NNT AKAN DICERITEKAN

10. Pendapat anda ttg Negara sekarang?
NNT AKAN DICERITEKAN

ok soalan solan 2 aku nak tag pada :
semua yang bertuah melawat goBlog aku ni. dari situ baruku tau sapa yg salu lawat blog aku..
sekian terime kasih ngeee..
dan juge aku akan ceritekan detail ttg aku.. pendapat aku..jika ada sesiapa yg tag aku lepas itu.. berdasarkan solan yg aku beri tu.
mari kite lihat sapa yang kena!

*
jawapan yg aku beri terhadap solan itu ringkas. nak tau detail sile tag saya :">

___________________________________________________________________

eceli solan intan tu aku tipu cket ni yg betulnyer huhuhu..

1. 1st time naik kapal Terbang
masa balik pulau boyan dlu di indonesia.. itula pestime aku nek pesawat ngeee..
masa tu taun 2003.. best gile kampong aku.. baru kutau aku pon mempunyai kampong yg indah
pestime blk bersame pemli.. teringin nak blk lg.

3. 1st time gi oversea
masa aku blk indonla.. pulau boyan berdekatan ngan surabaya.. tp dekat2 pon paling cepat nek tongkang 8 jam gak la :))

4. 1st time duduk jauh drp family
masa kat Uitm ler.. taun 2000. dok kolej perindu. best la sane.. rindu UiTM dihatiku.

wujudmu disini...
[ ekk.. nak termenyanyi lagu UiTM lak =)) ]


ok dah.. siap... !!

11 comments:

Intan said...

ceshhh agus mmg nak kena sekeh ngan aku, siap ko ahad nih ~X(


IQ rendah hutak ko =)) soklan ko tuh cam soklan org asli jerk =))) =))


tapi aku akan balas tag ko tuh >:)


pestime aku dgr soklan camni =))=)) kdg-2 weng kdg-2 emo =))=))

dari soklan bila penah anda kena tangkap ngan jais bleh plak ada sokla pendapat tentang vf=))=)) muahahaha agus sengal :))

PenyeT said...

intan... bagus2.. soklan aku bercampo2 emosi dan ketawa :)) org lain mane bole pk camtu =))

kalo ko dh jawab nnt.. bolela tag aku.. aku cite detail :P

(o_0) said...

ya allahhhhhhhhhhhh

dr bce kena tag ..pastu menge'tag''

biol aku dibuatnye 8-}

ni btol² entry dak IQ 0.5 ..ishkkishkk ishkk

AGUS ke ni :|

=))

xkose aku lyn tag mepek agus ni [-(

PenyeT said...

shem.. xkire.. ko jawab solan aku tu.. aku dh tag ko [-(

Oyin said...

*senyap2 kuar dr blog ni*

kunang-kunang said...

lawak la agus ni
hahahah =))
tp, mls la nk wat tag ni
hiihihihih

agus,
bile pegi pulau boyan lg?
nk ikot
huuuhhuhuhuh


-icha-

PenyeT said...

Oyin.. jgn la ko nak curik2 larik.. aku dh nampak la.. ko igt ko kecik sgt ke sampai aku xnampak :)) :P


ICHA.. apa yg lawak :">

nak ikut? ade 5k kite jln k :P

(o_0) said...

wujudmu disini..

pastu ape ek..

aku skali je pnh nyanyi algu ni .. mse registration UItm 2thn lps :|

haizzzz.. nyesal kekdg xbljr bersungguh² .. kesempatan nk dpt degree disia kn begitu saje :-<

terpakse ah berkwn dgn org IQ rendah cam ko ni :((

Oyin said...

aku pn cm Chem gak haishhhh

blur " ~ " specky o_O said...

ko p jwb blk tag yg ko wat tu :-w

aku tag ko plak :-w

aku da edit blk b-(

排骨酥May said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

Semua Tentang Kita

About Me

Followers

Bual-bual