Monday, February 7, 2011

syukur..

Alhamdulillah..
hari ni aku terime satu berite baek
ini aku pasti !
berite sangat baek di taun baru ini

seperti yg korang tau
ritu kami di ura ura kan
akan di tranfer ke kuantan
utk jaga development di sane

tapi..

hari ni kami terime satu berite
yang boss akan amik responsiblity ini sorang
3 ari kuantan 3 ari Gombak
ulang alik
giler!
dia xsanggup tgk anak2 buah die sume kene tranfer
damn!
boss! kami sayang kamu!!
bebetul sayang kamu!!


masih adekah lagi org yg mulia seperti ini?


satu lagi..
pada suki.. tahniah sb dpt baby boy
sumpah sblm ni aku xtau pon kamu pregnent
smoga berbahgia rumah tangga kalian. amin.


* nota pusat : kami bermaksud staff development UIAM

7 comments:

-icha03- said...

melampau betol agus
mochi ngandung pon x tau
hhuhuhuh

PenyeT said...

mane nak tau dah xduduk satu umah :P

-icha03- said...

eleh...
cha pon x dok satu umah
huh

(o_0) said...

eh dah berupdate juge ye.. huhuhuhu

wah tahniah tak jd pindah..

PenyeT said...

icha - haha.. alal tu pon mau mara :P

shem - akhirnya kau perasan juga aku telah mula mengupdate.. mmg niat aku xmau war2kan ini.. biar korang tau sendri.. mau tgk masih adekah lg yg mengingati blog aku ni :X

(o_0) said...

eleh.. aku tau ko dah update n mntk chi tuka skin.. chi dah cite.. tp aku busy je touch up blog aku sampai lupe nk blogwalking.. huhuhu

PenyeT said...

ohh gitu citernye.. ciss suki ni xamanah..

Semua Tentang Kita

About Me

Followers

Bual-bual