Thursday, March 10, 2011

Telah lame aku pendam



ermm..
sbenarnye sudah lame aku ingin menulis pasal ini
mende nie dah berlalu dlm 3 bulan rasanye..
tapi selalu je lupe
hari ni tibe tibe aku teringat balik..
terus aku taip.

ianya berkenaan dgn 'terasa'
ye mmg aku terasa
aku bebetul terasa sampai kan tiada lagi komenku pada Facebooknye
walaupon dlm hati ini ingin benar mengomen gambar gambar yg die send
gambar gambar yang cukup menarik
gambar gambar yang melambangkan kebahgian
gambar gambar yang menunjukkkan keterujaan
tapi seperti ade sesuatu yg menghalang utk aku menulis di lamannye
aku cume mampu melihat sahaja
aku cume mampu mendoakan kebahgiaannye.

Benar
kalau die kawan biasa biasa saje aku tidak akan seperti ini
akan aku ignore saje
tp die kawan sampai mati aku
benar benar rapat
tp disebabkan komen orang lain
komen dari alur darah dagingnye pada aku
komen yang betul betul menyakitkan hati aku
aku jadi macam tawar hati hendak klik gambarnye
w/pon selalu gambarnye terpampang di muke depan facebook aku
disebabkan orang lain .. die jadi mangsa..
maafkan aku.

pada saudaranya itu
kau siapa? aku kenal kau ke??
komen aku tuju pada kau ke??!!
salah ke aku ingin bergurau2 pada kawan aku?
apasal kau mau sibuk sibuk menyindir aku??
bahasa kau betul2 cam sial !!

maafkan aku.. aku cume ingin luah..
biarla org bertanya
jawapannye ..hanya aku sendiri yg tau..
biar aku simpan ke mati
pada kawan aku itu
kamu jgn risau
wpon tiada lagi komen aku padamu
jgn ingat aku melupakanmu
kamu masih ade setu tempat yg istimewa dlm hidup aku.
sekian.

8 comments:

-icha03- said...

siapakah?

PenyeT said...

biarla rahsia..

(o_0) said...

aku kah :-s

PenyeT said...

kan aku cakap biarla rahsia.. hishh..

mochitsuki said...

aku la tu kan gus..

PenyeT said...

haha sume terasa.. penasaran ya..

(o_0) said...

xpon... huhuhuhu

tinie said...

sensitip gak ko skang..dh jangan majuk lama2.. cool bebeh ;)

Semua Tentang Kita

About Me

Followers

Bual-bual